Luxury Catalogue 43

Омръзнало ли ви е да се страхувате в собствения си дом или да ви е трудно да се отървете от натрапчивата мисъл, че точно в този момент е възможно да обират магазина или склада ви? Не искате да оставите нещата така и търсите стабилни врати, които да ви дават сигурност и защита. Това е наистина важно за вашия дом и сигурността на бизнеса ви и в никакъв случай не бива да го подценявате.

Блиндираните врати са едни от най-разпространените както на входа на частни домове, така и на бизнес обекти. Това разбира се не е случайно. Те имат безспорни преимущества пред другите врати и се търгуват на относително нормални за този клас цени. Цените на блиндирани врати в нашите шоуруми е  зависимост от модела и характеристиките са от  199 до 550лв. Те се отличават с надеждност и стабилност, страхотна визия, позволяваща ви да ги съчетаете идеално с интериора и най-вече дълготрайност, което означава, че няма да се притеснявате от бързото им износване и повреди.

На цените на блиндирани врати може да повлияе вида брава, която избирате, като част то моделите имат възможност за монтиране на различни системи за заключване. Добър избор е да се заложи на патронна брава и защита, която се влага. Тъй като самото заключване не е особено голяма защита, а е важно каква система на сигурност се влага, добре е да обърнете внимание при избора на брава и да инвестирате в модерна и иновативна система, на която може да се има доверие. Дори и това да оскъпи цените на блиндирани врати, не бива да се забравя, че спомага в голяма степен да се защити обекта от нахлуване на престъпници, които обикновено са въоръжени с какви ли не средства за отключване и влизане с взлом.